71ste Vlaams Nationaal Zangfeest in het Sportpaleis

zondag 20 april 2008 om 14.30 uur – Sportpaleis

Vlaams Nationaal Zangfeest

affiche-zangfeest-08.gif

www.anz.be

De rijke Vlaamse liederenschat is ieder jaar weer een inspiratiebron voor de muzikale en artistieke uitwerking van het Zangfeest. Voor kinderen is er het kinderzangfeest.

Onder het motto “Manifest voor Vlaanderen” neemt het ANZ wel duidelijk stelling vòòr Vlaanderen: een positieve en toekomstgerichte boodschap. Het ANZ roept onze politici op hetzelfde te doen. Geen halfslachtig beleid en compromissen meer die nefast zijn voor onze welvaart en welzijn.

Het is tijd dat elke gemeenschap haar verantwoordelijkheid opneemt en een beleid op maat van haar bevolking kan voeren. Over de partijgrenzen heen kozen de Vlamingen op 10 juni 2007 manifest voor Vlaanderen. Tot op heden zijn we nog geen stap verder en dreigen onze politici te bezwijken aan het Stockholmsyndroom.

Hoog tijd om onze boodschap kracht bij te zetten en massaal onze stem te laten horen. Waar kan dat beter dan op het Zangfeest? Kom met vrienden en familie, jong en oud, naar het Sportpaleis om samen met duizenden Vlamingen in verbondenheid onze liederenschat te zingen en complexloos onze identiteit uit te dragen.

Davidsfonds leden betalen tussen 15,5 (Rang 2) en 34,5 (Rang 1).

Eén gedachte over “71ste Vlaams Nationaal Zangfeest in het Sportpaleis”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s