Nekka-nacht met Bart Peeters als centrale gast

zaterdag 19 april 2008 om 20.30 uur – Sportpaleis

Nekka-Nacht

bart-peeters.jpg

nekka-nacht.jpg

www.nekka.be

In 2008 is de NEKKA-nacht aan zijn 15de editie toe. Zowat alle grote namen uit de Nederlandstalige muziek zijn al de revue gepasseerd en toch slagen de organisatoren er elk jaar in de lat een beetje hoger te leggen. Dit jaar was Boudewijn de Groot zonder meer een hoogtepunt, maar 2008 belooft minstens even goed te worden. Of wat dacht u van Bart Peeters als centrale gast!

Als er één iemand is die voor ambiance kan zorgen van de eerste tot de laatste seconde, die de mensen aan het dansen krijgt van de eerste rij tot in de nok van het Sportpaleis, maar die het publiek ook kan ontroeren en bij zijn nekvel kan pakken, dan is het wel Bart Peeters. Deze duivel-uit-een-doosje zal het onderste uit de kan halen want er kan altijd nog een tandje bij. Neem het beste van Het Peulengaleis, De Liegende Doos, Geen Zorgen Tot Paniek, The Radio’s, CPX, Bart Peeters Zonder Circus en Slimmer Dan De Zanger, neem daar nog een resem andere topartiesten bij en een flinke korrel zout en je krijgt een vaag idee van wat er op zaterdag 19 april 2008 uit het artistieke brein van Bart Peeters zal ontspruiten.

Doen alvast ook mee: Hugo Matthyssen, Ronny Mosuse, Axl Peleman.

Nekka-Nacht 2008 met Bart Peeters wordt één groot feest !!

Prijzen voor Df leden tussen 14,5 en 29,5 €.

Kaarten bestellen rechtstreeks bij Davidsfonds Leuven via de website www.davidsfonds.be (klikken op evenementen & activiteiten)

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s