Info-ochtend “Cultuur aan bod” – zondag 12 oktober

Cultureel Centrum ‘t Aambeeld

Zondag  12 oktober 2008, van 10 tot 13 uur

 

In de loop van de maand september komt uw wijkverantwoordelijke bij u langs met de prospectus van de  nieuwe Davidsfondsuitgaven en met de vraag om uw lidmaatschap te vernieuwen.

Naar goede gewoonte bieden wij u en alle andere belangstellenden op zondag 12 oktober de gelegenheid om de nieuwe oogst boeken en cd’s te komen inkijken of beluisteren. Na de geslaagde uitgave van vorig jaar houden we ook dit jaar als plaats van gebeuren het Cultureel Centrum  ’t Aambeeld. 

Maak het uzelf en ons gemakkelijk en probeer die dag uw lidmaatschap te hernieuwen. Onze afdeling bloeit, maar nieuwe en vooral jonge(re) leden zijn altijd welkom.

De muzikale omlijsting wordt zoals vorig jaar verzorgd door leerlingen van de muziekacademie. Te beluisteren in de cafetaria van de foyer… niet te missen!

Wij serveren u graag een drankje met een knabbeltje tegen een vriendelijke prijs.

De toegang is gratis, de sfeer ongedwongen en gezellig. Voor u een uitstekende gelegenheid om andere leden te ontmoeten, en voor alle belangstellenden om kennis te maken met én lid te worden van één van Vlaanderens grootste en actiefste cultuurverenigingen. 

Wij hopen u te mogen ontmoeten in het Cultureel Centrum op zondag 12 oktober vanaf 10 uur.

Van harte welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s