Land van klei – kent u nog het harde leven van de Rupelstreek? – vrijdag 30 januari

Land van klei

Vrijdag 30 januari 2009

Berline

Niks fascinerender dan het leven van de Rupelstreek. Daarom heeft Davidsfonds Aartselaar de groep Berline uitgenodigd op vrijdag 30 januari 20 uur in het Cultureel Centrum ’t AAMBEELD  in Aartselaar voor ‘Land van klei’, een voorstelling met liedjes vol weemoed, maar ook met plezante, swingende nummers en spannende verhalen.

‘Land van klei’ is een mix van verhalen, liedjes en foto-projecties, die een duiding geven over het leven van steenbakkers anno 1900, die verloren gewaande tijden doen heropleven. Roland Bergeys vond als telg van Boomse steenbakkers zijn inspiratie in de Rupelstreek en Berline  (www.bloggen.be/berline) raakt met Land van klei opnieuw ieders hart met de prachtige stemmen, de betoverende muziek, en de huiselijke verteltrant die stilaan een handelsmerk van de groep zijn geworden.berline1

Redt Jetje zich uit de klauwen van de bellenman? Verdringt de steenbakkerij de oude molen? Lonkt het steenbakkerpopje naar liefde? En hoe wil Kobe naar het circus? Deze, en andere vragen worden beantwoord in deze hallucinante voorstelling. 
Berline trekt rond in Vlaanderen, Nederland en Frankrijk met eigen Nederlandstalig en Franstalig werk en was al te zien op de selectie van Nekka ’05 in de AB,  op Bokes op het plein, de Cultuurmarkt, de Cultuurnacht in het Provinciehuis, …

Berline deelde al het podium ook met o.m. Olli, Eva De Roovere, Filet d’Anvers, Els De Schepper, Soetkin Collier, The Kids, en was ook al te gast  op
Antwerpse ATV in Cocktail en Wakker op zondag.

Een voorsmaakje met de Steenbakkersblues.mp3.

Een absolute aanrader voor alle inwoners van de Rupelstreek.

Praktisch:

  Vrijdag 30 januari 2009 om 20 uur

  Cultureel Centrum ’t Aambeeld, della Faillelaan, Aartselaar

  Toegang: 9 € voor DF- leden, 11 €  voor niet-leden

  Vooraf kaarten bestellen bij Eddy Vermoesen (0478/963 399) of  in het Cultureel Centrum  (03-877 28 75).

Eén gedachte over “Land van klei – kent u nog het harde leven van de Rupelstreek? – vrijdag 30 januari”

  1. Graag 2 kaarten voor vrijdag 30 januari
    Wij hebben ons vandaag lid gemaakt van het Davidsfonds ordernr. L-20090128-154850-22347
    Betalingsreferentie : 126342694
    Groeten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s