Nekka-nacht met Zjef Vanuytsel en Yevgueni – zaterdag 25 april

Nekka-nacht

Kleinkunst met verleden én toekomst

Zaterdag 25 april 2009 20u.30

Voor deze editie van de Nekka-Nacht, dé hoogmis van de Nederlandstalige muziek, is er niet één, maar zijn er voor het eerst twee centrale gasten : Zjef Vanuytsel en Yevgueni.

nekka09Zjef Vanuytsel is in het genre van de kleinkunst ongetwijfeld een naam als een klok. Liedjes zoals ‘De zotte morgen’, ‘Houten Kop’, ‘Hop Marlene’ , ‘Tussen Antwerpen en Rotterdam’ en ‘Ik weet wel mijn lief’ zijn voor altijd in ons muzikaal geheugen gegrift en behoren reeds jaren tot ons cultureel erfgoed.
Yevgueni is zonder meer het bewijs dat kleinkunst modern kan zijn en een hele grote groep van mensen kan aanspreken. Bovendien is Yevgueni de exponent van een nieuwe generatie jonge Nederlandstalige groepen en trekken zij nu al in hun voetsporen andere jongeren mee.

Naast deze twee centrale hoofdgasten heeft Nekka ook al enkele schitterende artiesten weten strikken : Boudewijn de Groot , Sarah Bettens en Thé Lau.
Andere muzikale gasten worden later nog bekendgemaakt. Presentator van dienst is Marcel Vanthilt.

Kaarten voor DF-leden van 14,50€ tot 29,5€. Bestellen bij Eddy Vermoesen gsm 0478963399 of per e-mail:   davidsfonds.aartselaar@hotmail.com (voor 4 april!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s