Onverwacht is Mark Allard heengegaan van ons

overlijdenZaterdagmorgend moest onze voorzitter aan alle bestuursleden het dramatische nieuws brengen dat Mark Allard plots overleden was.

Mark was een zeer dynamisch bestuurslid van onze afdeling en was “de” man die de hernieuwing van de leden, de bestelling en de verdeling van de boeken als geen ander beheerste. Mark was tevens een grote voorvechter van de Vlaamse strijd in Brussel en de Rand. Zowat alle politieke debatten trachtte hij bij te wonen. Dat Mark afkomstig was uit Halle, waar hij 19 mei 1944 geboren werd, zal hieraan niet vreemd zijn.

Mark allardDe info-ochtend van vorige zondag was er dan ook één in mineur: de eerste maal zonder Mark. Misschien moeten we de talrijke opkomst van de leden en bezoekers maar beschouwen als een hommage aan Mark.

We willen Lieve, zijn echtgenote en Jan, Elke, Peter en Stijn, zijn kinderen, Elke, Michel en Katrien zijn schoonkinderen en de kleinkinderen, en ook  de ganse familie Allard onze oprechte deelneming betuigen.

De uitvaartplechtigheid gaat door in de parochiekerk Sint-Leonardus op donderdag 22 oktober om 10 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s