Nieuwjaarsreceptie – woensdag 20 januari

Nieuwjaarsreceptie met gitaarduo “René Schooffs-Rik Schuddinck”

Cultureel Centrum, woensdag 20 januari 2010, 20 uur

Wij nodigen u en uw gezin uit om de overstap naar het nieuwe jaar samen met de bestuursleden te komen vieren in de het Cultureel Centrum. Let op de nieuwe locatie!!!

Voor het muzikaal gedeelte zorgen dit jaar het klassieke gitaarduo René Schooffs- Rik Schuddinck, 2 prille vijftigers met beiden een klassieke gitaaropleiding. René en Rik volgden les aan de  Rijksacademie in Antwerpen. René bleef leerling in Antwerpen, Rik vervolgde zijn gitaaropleiding aan de Academie voor woord en muziek in Boom. Zij  hebben geen professionele carrière gezocht, maar zijn degelijke ‘amateurmuzikanten’. Zij hebben een repertoire opgebouwd dat ook door leken op gebied van gitaar gesmaakt zal worden.

Daarna trakteren we u op een keur van huisgemaakte hapjes, een jaarlijkse culinaire prestatie van onze bestuursvrouwen en de vrouwen van de bestuursmannen. Wij zorgen natuurlijk ook voor een lekker glas wijn of vruchtensap. Allemaal voor u, trouw Davidsfondslid, en kosteloos, dit spreekt vanzelf.

Wij verwelkomen opnieuw een aantal nieuwe leden. Onze nieuwjaarsreceptie is een uitstekende gelegenheid om de nieuwkomers beter te leren kennen. Bovendien staat de receptie bekend als één van de plezierigste van het Aartselaarse gezelschapsleven. Zorg er dus voor dat u erbij kunt zijn.

Meld u vanaf nu aan met een telefoontje naar

secretaris  Eddy Vermoesen, 0478-963 399,
of voorzitter René De Ranter, tel: 03/8877557

Per e-mail kan ook:  davidsfonds.aartselaar@hotmail.com

Van harte welkom!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s