Nekka-nacht met Raymond van het Groenewoud als centrale gast – zaterdag 24 april

De 17de editie van Nekka-Nacht verwelkomt als centrale gast niemand minder dan Raymond van het Groenewoud, al 40 jaar een gevestigde waarde in de Nederlandstalige muziek.

Het boegbeeld van het betere Nederlandstalige lied wordt in 2010 zestig, en dat legt Nekka vzw niet naast zich neer. Nekka-Nacht 2010 zal in het teken staan van het immense repertoire van de meester en is dan ook getiteld ‘Overzicht’. Raymond zal vele van zijn beste vrienden/collega’s-artiesten uitnodigen om er één groot feest van te maken.

Kommil Foo en Hannelore Bedert zullen mee de viering van Raymond van het Groenewoud glans geven. Kommil Foo is een graag geziene gast op het Nekka-podium, en voor Hannelore Bedert begon het daar allemaal in april 2008. Twee muzikale gasten om opnieuw naar uit te kijken.

Zelf nog centrale gast in 2008 zal Bart Peeters op Nekka-Nacht 2010 in de rol van presentator kruipen.

Met Fernando Lameirinhas staat ook kwaliteit uit het buitenland op het podium. Deze Portugese virtuoos trad al verscheidene keren samen met Raymond op.

Ook Clouseau zal eer betuigen aan Raymond. Zelf absolute top in hun vak hebben Koen en Kris Wauters snel ja gezegd om samen met die andere topper op te treden.

Kaarten voor DF-leden van 16 euro tot 31 euro, te bestellen bij Eddy Vermoesen gsm 0478963399 of per e-mail:  davidsfonds.aartselaar@hotmail.com (voor 4 april!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s