Info-ochtend “cultuur-aan-bod” – zondag 10 oktober van 10 tot 13 uur in het CC ’t Aambeeld

In de loop van de maand september komt uw wijkverantwoordelijke bij u langs met de prospectus van de  nieuwe Davidsfondsuitgaven en met de vraag om uw lidmaatschap te vernieuwen.

Naar jaarlijkse traditie bieden wij u en alle andere belangstellenden op zondag 10 oktober de gelegenheid om de nieuwe oogst boeken en cd’s te komen inkijken of beluisteren. Als plaats van gebeuren houden we het graag weer bij het Cultureel Centrum  ’t Aambeeld.

Maak het uzelf en ons gemakkelijk en probeer die dag uw lidmaatschap te hernieuwen. Uw wijkverantwoordelijke zal u dankbaar zijn!

Onze afdeling bloeit, maar nieuwe en vooral jonge(re) leden zijn altijd welkom.

Ook dit jaar zullen leerlingen van de muziekacademie voor de muzikale omlijsting zorgen. Zij brengen een gevarieerd programma, te beluisteren in de cafetaria van de foyer… niet te missen!

Wij serveren u graag een drankje met een knabbeltje tegen een vriendelijke prijs.

De toegang is gratis, de sfeer ongedwongen en gezellig. Voor u een uitstekende gelegenheid om andere leden te ontmoeten, en voor alle belangstellenden om kennis te maken met én lid te worden van één van Vlaanderens grootste en actiefste cultuurverenigingen.

Wij hopen u te mogen ontmoeten in het Cultureel Centrum op zondag 10 oktober vanaf 10 uur.

Van harte welkom.

Het bestuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s