Met het Davidsfonds het nieuwe jaar in – woensdag 19 januari

met Heidi De Nef en Koen De Bels

Nieuwjaarsreceptie
Cultureel Centrum, woensdag 19 januari 2011 om 20 uur

Het bestuur van Davidsfonds Aartselaar nodigt u en uw gezin uit om de overstap naar het nieuwe jaar samen met de andere leden van onze vereniging te komen vieren.

Voor het programma van die avond wijken we niet af van de gekende weg. Er zal een woordje gesproken worden door onze secretaris, gevolgd door het 1ste optreden van een muzikale groep. Na het woord van de voorzitter is er het 2de optreden van de groep en de avond wordt vervolledigd door de welgekende en zeer gesmaakte receptie.

Voor het muzikaal optreden stellen wij u dit jaar een duo voor: Heidi De Nef en haar echtgenoot Koen De Bels. Ze studeerden beiden aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, maar zijn ook beiden ingenieurs. De muziek is hun grote passie en is voor hen een voltijdse bezigheid geworden!

Koen speelt piano en orgel, Heidi zingt (mezzo-sopraan) en speelt cello en accordeon. Ze geven beide les aan de muziekschool van Duffel. Daarnaast is Heidi ook nog de dirigente van enkele koren.

Zij zullen voor ons een gevarieerd muzikaal programma brengen uit hun uitgebreid repertorium.

Op de receptie trakteren wij u op een keur van ‘huisgemaakte’ hapjes, een jaarlijkse culinaire prestatie van onze bestuursvrouwen en de vrouwen van de bestuursmannen. Wie deze hapjes nog niet geproefd heeft, heeft al veel gemist in het verleden! Wij zorgen natuurlijk ook voor een lekker glas wijn of vruchtensap.

Onze nieuwjaarsreceptie is een uitstekende gelegenheid om bij te praten met de andere leden van onze vereniging en met de nieuwkomers. Zorg er dus voor dat u erbij kunt zijn. Om de culinaire voorbereiding te vergemakkelijken hebben we wel graag op voorhand een goed idee van het te verwachten aantal aanwezigen. Gelieve dus zo mogelijk uw aanwezigheid vooraf door te geven! Waarvoor dank.

U kan zich vanaf nu aanmelden

bij onze secretaris Eddy Vermoesen, gsm 0478/963 399,
of bij voorzitter René De Ranter, tel. 03/887 75 57,
of via e-mail: davidsfonds.aartselaar@hotmail.com

Van harte welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s