Kijk op schilderkunst – dinsdag 1 maart

Inzicht en toepassing

Kijk op schilderkunst

In een eerste voordracht in november 2007 bracht Hubert Jacobs, bestuurslid van onze Davidsfondsafdeling, voor ons al een eerste kennismaking met de plastische middelen: de mogelijkheden tot contrastwerking met vorm, kleur, toonwaarde, richting, textuur en plaatsing.

In deze tweede voordracht legt hij de klemtoon op inzicht en toepassing. Door de analyse van schilderijen kan je nagaan hoe iedere kunstenaar de gewenste contrasten kiest en zo zijn of haar persoonlijke stijl opbouwt. In onze vorige omtrent vind je een uitgebreider artikel over deze lezing.

Practisch:
dinsdag 1 maart om 20 uur
– Cultureel Centrum ’t Aambeeld, della Faillelan 34, Aartselaar
– inkom 6 euro, 4 euro met cultuurkaart (Davidsfonds)
– je kan ter plaatse betalen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s