Houden van … Griffelrock – dinsdag 26 april

Na het succes van de vorige jaren, slaan de Provincie Antwerpen, de Provinciale Ouderenraad en Nekka vzw opnieuw de handen in elkaar voor de derde gezamenlijke editie van ‘Houden van’ en ‘Griffelrock’.

Op dinsdag 26 april en donderdag 28 april 2011 zal u vergast worden op een leuke muzikale namiddag waarin het Nederlandstalige lied centraal staat.

Zo zijn er optredens van onder meer Dana Winner, Ingeborg, Danny Fabry, Garry Hagger en Koen Crucke. Ook de Nederlandse zangeres Ria Valk, die u zeker nog kent van ‘Leo, je bent vannacht weer dronken geweest’ en ‘Worstjes op mijn borstjes’, zal van de partij zijn.

Andrea Croonenberghs, Della Bosiers, Mira, Lander & Tom Van Landuyt brengen een bijzondere hommage aan Wim De Craene. Alle artiesten worden live begeleid door ons orkest o.l.v. Dirk Peeters.

De presentatie is in handen van Luc Appermont. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om er opnieuw een fantastisch feest van te maken in het Sportpaleis.

De toegangsprijs blijft bijzonder laag: 6,00 per kaart. Speciale aandacht gaat opnieuw naar de minder mobiele mensen onder ons: voor hen wordt het middenplein gereserveerd.

Met uw toegangskaart kan u bovendien de dag zelf ook gratis naar de vier provinciale musea in Antwerpen: het Zilvermuseum, het Diamantmuseum, het Modemuseum en het Fotomuseum. Ideaal om er daguitstap van te maken.

Omwille van de zeer aantrekkelijke toegangsprijs is de kans groot dat de concerten opnieuw snel uitverkocht zullen zijn. Daarom raden we u aan nu reeds uw kaarten te bestellen.

Praktisch:
–    Dinsdag 26 april
–    Plaats: Sportpaleis Antwerpen
–    Kaarten: 6 euro, programmaboekje inbegrepen
–    Er zijn slechts 5 kaarten beschikbaar, bestel dus snel bij bij Eddy Vermoesen via gsm 0478 963399 of via e-mail aan davidsfonds.aartselaar@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s