Nekka-Nacht – zaterdag 30 april

 

In de voorbije jaren was The Scene en Thé Lau reeds verschillende malen te zien op Nekka-Nacht, uitgenodigd door de centrale gast met verrassende duetten die steeds het publiek wisten te fascineren.

Dit jaar  staan ze zelf op het podium als de centrale gast.
Zij nodigen ditmaal zelf hun vrienden uit.

Zoals Eva De Roovere, die sinds een aantal jaren solo optreedt met haar begeleidingsband.  Naast zingen en schrijven speelt ze onder andere gitaar, klarinet en piano.  Ze toert in België en Nederland, maar maakte ook zalen stil in Afrika, Denemarken, Groot Brittanië en Amerika.

Een andere genodigde is Sarah Bettens. Zij was in 2009 samen met Thé Lau uitgenodigd bij Yevgueni en Zjef Vanuytsel. Sarah Bettens in het Nederlands laat steeds een verrassende indruk na.

En dan is er ook nog Henny Vrienten.
Het was Boudewijn de Groot die Vrienten in de jaren 70 in contact bracht met Ernst Jansz. Samen maakten ze deel uit van de begeleidingsband van Boudewijn.  In 1980 werd Vrienten ingeroepen als plaatsvervanger voor een bandlid bij Doe Maar tot 1984, toen iedereen zijn eigen weg ging.

Na de splitsing van de band ging Henny verder als
producer van Jan de Wilde, Boudewijn de Groot, Raymond van het Groenewoud, schreef hij film- en televisiemuziek en ook nog musicals en theaterstukken (Ciske de Rat, In de Ban van Bannink, …).

Deze Nederlandse duizendpoot staat garant voor een ongetwijfeld memorabel en uniek optreden samen met The Scene op Nekka-Nacht 2011.

Kaarten voor DF-leden (16 euro | 31 euro) bestellen kan bij Eddy Vermoesen via gsm 0478963399 of per e-mail aan davidsfonds.aartselaar@hotmail.com (vóór 4 april).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s