Cultuur-aan-bod – zondag 16 oktober

zondag 16 oktober 2011

Cultuur-aan-bod

In de loop van de maand september komt uw wijkverantwoordelijke bij u langs met de prospectus van de nieuwe Davidsfondsuitgaven, en met de vraag om uw lidmaatschap te vernieuwen.

Naar jaarlijkse traditie bieden wij u en alle anderen die daarvoor belangstelling hebben op zondag 16 oktober de gelegenheid om de nieuwe oogst boeken en cd’s te komen inkijken of te beluisteren. Als plaats van gebeuren verhuizen wij dit jaar wel naar het chalet ‘De Hamer’, gelegen vlak tegenover het Cultureel Centrum ’t Aambeeld.

Probeer die dag uw lidmaatschap te hernieuwen. Uw wijkverantwoordelijke zal u er dankbaar voor zijn! Maar bovendien doe je daar dit jaar ook zelf wel uw voordeel mee! Elk lid dat op die dag zijn/haar keuze uit de prospectus invult en afgeeft, krijgt een dubbel geschenk: vanwege Davidsfonds gratis een maand Knack (of een ander blad van Roularta voor de Knack-abonnees) en daarbovenop een boek van onze afdeling extra! Redenen genoeg dunkt ons om je formulier die dag in te leveren!

Onze afdeling bloeit, maar nieuwe en vooral jonge(re) leden zijn altijd welkom.

Ook dit jaar verzorgen leerlingen van de muziekacademie met een gevarieerd programma de muzikale omlijsting. Niet te missen!

Wij serveren u graag tegen een vriendelijke prijs een drankje met een knabbel erbij.

De toegang is gratis, de sfeer is ongedwongen en gezellig. Voor u een uitstekende gelegenheid om andere DF-leden te ontmoeten, en voor alle andere belangstellenden om kennis te maken met, én lid te worden van één van Vlaanderens grootste en actiefste cultuurverenigingen.

Wij hopen u te mogen begroeten op onze ‘Cultuur-aan-bod’. Van harte welkom. Het bestuur

Praktisch:

Zondag 16 oktober 2011 tussen 10en 13 uur

Chalet ‘De Hamer’, della Faillelaan 21, Aartselaar (tegenover cc. ’t Ambeeld)

Vooraf je komst melden, kan via davidsfonds.aartselaa@hotmail.com of met een sms’je aan 0478/ 96.33.99 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s