“Foetsie”, kindercabaret met Jelle Cleymans – vrijdag 10 februari

“Foetsie”, kindercabaret met Jelle Cleymans

proclamatie van de 63ste Junior-Journalistwedstrijd 


In oktober 2011 namen de leerlingen van het vijfde en zesde leerjaar van de Blokkendoos en die van het zesde leerjaar van Cade deel aan onze 63ste Junior-Journalistwedstrijd. In totaal schreven ruim 180 leerlingen een opstel over hun virtuele wereld. Een jury heeft nadien die opstellen gelezen en beoordeeld. Op deze avond komen we van hen te weten wie de winnaars zijn.

Om de proclamatie dit jaar meer luister bij te zetten wegens ons 75-jarig bestaan, kozen wij voor een avondvullend programma met Jelle Cleymans, Karin Jacobs en Florejan Verschueren in hun nieuwste productie Foetsie.

Na het succes van Op een surfplank naar de maan kroop actrice Karin Jacobs opnieuw in haar pen. Haar zoon, zanger en acteur JELLE CLEYMANS, zette ook dit keer weer een tiental knotsgekke rijmpjes en dromerige gedichten op muziek.


Met een brede glimlach laat hij horen hoe ze klinken in zijn hoofd. Samen toveren ze uit hun creatieve hoed een zalige, dartele familievoorstelling waar jong en oud nog lang van zullen kunnen nagenieten. Een voorstelling naar het boek ‘Foetsie!’ (als ik in een goochelaar zijn hoed zie, is ’t konijn meestal foetsie!)

Praktisch:

  • Vrijdag 10 februari 2012 om 20.00 uur in Cultureel Centrum ’t Aambeeld,  della Faillelaan 34, Aartselaar
  • Kaartenverkoop in het Cultureel Centrum, tel 03/877 28 75, of door storting op rekening BE05 4015 0190 3175 van Davidsfonds Aartselaar
  • Inkom: 6 euro (in ruil voor je inkomkaart bekom je een bon voor een gratis drankje achteraf)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s