Nieuwjaarsreceptie – woensdag 18 januari

Feestend het jaar in!

Het bestuur van Davidsfonds Aartselaar nodigt u en uw gezin uit om het begin van het nieuwe jaar samen met de andere leden van onze vereniging te komen vieren. Deze receptie is meteen ook de start van de viering van ons 75-jarig bestaan.

Voor het programma van deze avond wijken we niet af van de gekende weg. Na een welkomstwoordje door onze secretaris is er een 1ste optreden van het Xaverianen Ensemble. Nadien leest de voorzitter zijn nieuwjaarsbrief en volgt er een 2de optreden van het Xaverianen Ensemble. We vervolledigen de avond met de welgekende en altijd zeer gesmaakte DF‑nieuwjaarsreceptie.

Op de receptie trakteren wij u op een hele rist ‘huisgemaakte‘ hapjes, een jaarlijkse culinaire prestatie van onze bestuursvrouwen en van de vrouwen van de bestuursmannen. Wie van deze hapjes al eens heeft genoten, zal zeker aanwezig zijn! Wij zorgen natuurlijk ook voor een lekker glas wijn of vruchtensap.

Onze nieuwjaarsreceptie is een uitstekende gelegenheid om bij te praten met de andere leden van onze vereniging en met de nieuwkomers. Zorg er dus voor dat u erbij kunt zijn. Om bij de voorbereiding een correct aantal hapjes klaar te maken is het zeker nodig op voorhand een goed idee te hebben van het te verwachten aantal aanwezigen. Gelieve dus uw aanwezigheid vooraf te willen doorgeven!

Waarvoor dank.

Van harte welkom!

Praktisch:

  • Woensdag 18 januari 2012 om 20.00 uur in CC ’t Aambeeld, della Faillelaan 34, Aartselaar
  • U kan zich vanaf nu aanmelden bij onze secretaris Eddy Vermoesen, gsm 0478/963.399,  of  bij onze voorzitter René De Ranter, tel. 03/887.75.57, of via e-mail aan davidsfonds.aartselaar@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s