Voorjaarsconcert van het Euregiojeugdorkest olv. Hans Casteleyn – zaterdag 5 april

Op 5 april geeft het Euregio Jeugdorkest een interessant concert in het CC ’t Aambeeld. Omwille van de hoge culturele waarde willen we dat warm aan bevelen, maar ook omdat de dirigent van het EJO Hans Casteleyn is, geboren en getogen in Aartselaar en zoon van Benny Casteleyn, lid van onze afdeling.

Adobe Reader

In juli 2013 behaalde het Euregio Jeugdorkest (EJO) o.l.v. Hans Casteleyn, een telg uit Aartselaar, op het prestigieuze “Summa Cum Laude Youth Music Festival Vienna” in Wenen de Eerste Prijs in de categorie symfonieorkesten en dat in de wereldberoemde Gouden Zaal van de Musikverein, bekend van het Nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker.
Het EJO is een symfonisch orkest met om en bij de 100 uitermate getalenteerde muzikanten in de leeftijd van 12 tot 24 jaar. Het EJO, dat elk jaar voor een deel vernieuwd wordt wegens de leeftijdsgrens, heeft naast het Summa Cum Laude festival al verscheidene grote prijzen in de wacht gesleept. In 2012 trokken ze voor een week naar Sjanghai voor een concert tournee en haalden er succesrijke podia in ontzettend grote concertzalen.
Adobe Reader 2
Hans dirigeert het EJO en samen met verteller Bas Groenenberg brengen ze werken van Britten, Ravel en Berlioz. Kaarten zijn uitsluitend in het CC te verkrijgen. Een echte aanrader.
Meer info over het Euregiojeugdorkest vindt u op  http://www.euregiojeugdorkest.com

Meer info over het Euregio Jeugdorkest

Eddy VERMOESEN
secretaris Davidsfonds Aartselaar
Kardinaal Cardijnlaan 16
2630 Aartselaar
Tel  0478-963399
Fax 03 400 52 61

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s