Vers Geperst – Boekenkijkdag – zaterdag 11 oktober 2014

zaterdag 11 oktober

“Vers geperst”

Info- en boekenkijkdag

Naar jaarlijkse gewoonte biedt onze afdeling aan haar leden en aan alle andere belangstellenden de gelegenheid om het vernieuwde aanbod boeken en cd’s van het Davidsfonds te komen inkijken of te beluisteren.

U kunt op ‘Vers Geperst’ kennismaken met het gevarieerde en rijke pakket kwaliteitsvolle kinder- en jeugdboeken, met de boeiende romans, de leerrijke historische publicaties, de smakelijke culinaire boeken en met cd’s om bij weg te dromen. Ga op ontdekking en laat u prettig verrassen…

Omwille van het succes van deze organisatie op een zaterdag, zoals de twee vorige jaren, houden we het ook dit jaar opnieuw op een zaterdag, nl. op 11 oktober, in de namiddag van 13 tot 17 uur, in chalet ‘De Hamer’ in de della Faillelaan.

De afdeling voorziet een geschenkje voor al wie op ‘Vers geperst’ met het keuzeformulier uit de prospectus van het Davidsfonds zijn lidmaatschap hernieuwt of een nieuw lidmaatschap aangaat. Er zal keuze zijn tussen twee gratis boeken, aangeboden door de afdeling Aartselaar.

‘Vers geperst’ is meteen ook een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met Vlaanderens grootste en meest actieve cultuurvereniging (meer dan 10.000 culturele activiteiten per jaar in Vlaanderen!) en om andere Davidsfondsleden van onze bloeiende afdeling Aartselaar te ontmoeten terwijl men tegen een vriendelijke prijs geniet van een drankje met een knabbel erbij.

De toegang is gratis.

Het bestuur van Davidsfonds Aartselaar hoopt u te mogen begroeten op deze info- en boekenkijkdag.

Van harte welkom.

Praktisch:

  • Zaterdag 11 oktober tussen 13 en 17 uur
  • Chalet “De Hamer”, della Faillelaan 21, Aartselaar
    (tegenover CC ’t Aambeeld)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s