Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie – dinsdag 20 januari

dinsdag 20 januari

Nieuwjaarsreceptie

VLV Combo

Het bestuur van Davidsfonds Aartselaar nodigt u en uw gezin uit om het begin van het nieuwe jaar samen met de andere leden van onze vereniging te komen vieren. Deze avond heeft zijn bekende verloop: toespraken, muziek en, natuurlijk, de receptie.

Dit jaar kunnen we genieten van de muzikale kwaliteiten van het VLV-combo: Van Leuven en Vrienden uit Rijkevorsel.

In 1969 werd in de schoot van de bakkersfamilie Van Leuven een harmonieorkest opgericht. Met 19 spelende leden, 4 majorettes en één vlaggendrager , allemaal Van Leuven’s, schreven ze geschiedenis in het toenmalig beroemde en beruchte tv-programma ECHO.

In 2000 namen ze een nieuwe start, weliswaar met een kleinere bezetting, een ‘Combo’, maar met evenveel enthousiasme. Zij brengen ons een erg gevarieerd programma, gaande van James Last en Glenn Miller tot Louis Neefs en Wim Sonneveld. En nog meer…

Tijdens de aansluitende receptie trakteert onze afdeling u op een rist huisgemaakte hapjes, een jaarlijks terugkerende culinaire prestatie van de bestuursvrouwen en van de vrouwen van de bestuursmannen. Wie ooit al deze hapjes genoot, zal ze ook nu zeker niet willen missen! En natuurlijk is er ook een lekker glaasje wijn of een glas vruchtensap. Zorg er dus voor dat u erbij kunt zijn.

Mogen wij u vragen uw aanwezigheid indien mogelijk vooraf te willen melden a.u.b. Waarvoor dank.

Van harte welkom.

Praktisch:

  • Dinsdag 20 januari om 20 uur in CC ’t Aambeeld, della Faillelaan 34, Aartselaar
  • Aanmelden kan vanaf nu bij Eddy Vermoesen, 0478/963 399, bij René De Ranter, 03/887.75.57, of via davidsfonds.aartselaar@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s