“Vers geperst” – Info en boekenkijkdag – zaterdag 26 september

zaterdag 26 september

“Vers geperst”

 
Info- en boekenkijkdag

Naar jaarlijkse gewoonte biedt Davidsfonds Aartselaar aan alle belangstellenden de gelegenheid om het vernieuwde aanbod boeken en cd’s van het Davidsfonds te komen inkijken of te beluisteren.
U kunt op ‘Vers geperst’ kennismaken met het gevarieerde en rijke pakket kwaliteitsvolle kinder- en jeugdboeken, met de boeiende romans, de leerrijke historische publicaties, met de smakelijke culinaire boeken ook en met cd’s om bij weg te dromen.
Ga op ontdekking en laat u prettig verrassen… .
Ook dit jaar voorziet onze afdeling een geschenkje voor al wie op ‘Vers geperst’ via het keuzeformulier uit de prospectus van het Davidsfonds zijn lidmaatschap hernieuwt of een nieuw lidmaatschap aangaat. U heeft dan keuze tussen twee gratis aangeboden boeken.
Op ‘Vers geperst’ kan je kennismaken met het programma van onze afdeling voor het werkjaar 2015-2016. Maar bovendien is het een ideale gelegenheid om Vlaanderens grootste en meest actieve cultuurvereniging – meer dan 10.000 culturele activiteiten per jaar in Vlaanderen! – beter te leren kennen en om andere Davidsfondsleden van onze bloeiende afdeling Aartselaar – bijna 200 leden nu – te ontmoeten terwijl men tegen een vriendelijke prijs geniet van een drankje met een knabbel erbij.
Iedereen is van harte welkom.

Praktisch:
 
–    Zaterdag 26 september tussen 13 en 17 uur
 
–    Chalet “De Hamer”, della Faillelaan 21  (tegenover CC ’t Aambeeld)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s