Nieuwjaarsreceptie – dinsdag 17 januari

dinsdag 17 januari

Nieuwjaarsreceptie 2017

Het bestuur van Davidsfonds Aartselaar nodigt u en uw gezin uit om het begin van het nieuwe jaar samen met de andere leden van onze vereniging te komen vieren. Het verloop van deze avond is gekend: toespraken, muziek en, natuurlijk, de receptie.

bart-callaertVoor de muzikale omlijsting hebben wij dit jaar een van onze DF-leden gecontacteerd, nl. Bart Callaert. Tijdens onze nieuwjaarsreceptie wil Bart ons meenemen doorheen de jaren van de Vlaamse kleinkunst, met het programma “Luister … liedjes”, dat hij op onze vraag in elkaar stak. Toen Bart Callaert na zijn dertigste gebeten werd door de microbe om anderen en zichzelf te begeleiden, begon hij, als autodidact, gitaar te leren spelen. Sindsdien was hij de vaste muzikant van het kinderkoor De Notenkrakers en de Aartselaarse zangvereniging Toonaardig. Hij was jarenlang zanger-gitarist van het trio Aquarius en van de band Inner Glaze.

Nadien richtte hij al zijn muzikale aandacht op Toonaardig en op zijn passie voor kleinkunst en luisterliederen.

Tijdens de aansluitende receptie trakteert onze afdeling u op een reeks huisgemaakte hapjes, een jaarlijks terugkerende culinaire prestatie van de bestuursvrouwen en van de vrouwen van de bestuursmannen. Wie ooit al van deze hapjes genoot, zal ze ook nu zeker niet willen missen! En natuurlijk is er ook een lekker glaasje wijn of een glas vruchtensap. Zorg er dus voor dat u erbij kunt zijn.

Mogen wij om organisatorische redenen vragen uw aanwezigheid indien mogelijk vooraf te willen melden a.u.b. Waarvoor alvast dank.

Van harte welkom.

Praktisch:

  • Dinsdag 17 januari om 20 uur in CC ’t Aambeeld, della Faillelaan 34, Aartselaar.
  • Aanmelden kan vanaf nu bij Eddy Vermoesen, 0478/963 399, bij René De Ranter, 03/887.75.57, of via davidsfonds.aartselaar@hotmail.com.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s