Vers Geperst – zaterdag 30 oktober

Vers Geperst

Info- en boekenkijkdag

Davidsfonds Aartselaar biedt aan alle leden de gelegenheid om het vernieuwde aanbod boeken van het Davidsfonds te komen inkijken, dit jaar op zaterdag 30 september, opnieuw in chalet ‘De Hamer’ van 13 tot 17 uur.

Ja kan op ‘Vers Geperst’ kennismaken met het gevarieerde en rijke pakket kwaliteitsvolle kinder- en jeugdboeken, met de boeiende romans, de leerrijke historische publicaties, de smakelijke culinaire boeken en met cd’s om bij weg te dromen. Zoals onze leden vorig jaar ervaren hebben, is het aanbod  erg uitgebreid, dankzij de samenwerking met WPG Uitgevers.

Ga op ontdekking en laat je prettig verrassen…

Je kan er verder ook kennis-maken met het nieuwe jaarprogramma van onze afdeling dat intussen al is opgestart (het programma omvat de viering van ons 80-jarig bestaan met een concert van het Euregio Jeugdorkest op 15 oktober,  lezingen van o.a. Hendrik Vos en Rob Heirbaut over Europa 2017, Mark Erkens over muziek, Ivan Ollevier over ‘een scheve kijk op Engeland’,  Jean-Paul Van Bendegem over Wiskunde van het seksuele…

‘Vers Geperst’ is ook een goede gelegenheid om andere Davidsfondsleden van onze bloeiende afdeling Aartselaar te ontmoeten terwijl u aan een vriendelijke prijs geniet van een drankje met een knabbel erbij.

Vele van onze trouwe leden gebruiken hun bezoek aan de info- en boekenkijkdag om hun lidmaatschap te hernieuwen. En bij deze wil het bestuur graag ook anderen aanmoedigen om dit voorbeeld te volgen. Het vereenvoudigt het werk van de wijkverantwoordelijken. Waarvoor dank.

Praktisch:

Zaterdag 30 september tussen 13 en 17 uur in chalet ‘De Hamer’, della Faillelaan 21, Aartselaar (tegenover CC ’t Aambeeld), Opgelet: niet parkeren binnen de omheining! Gebruik de parking van het CC.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s