Nieuwjaarsreceptie – dinsdag 23 januari

Nieuwjaarsreceptie 2017

Het bestuur van Davidsfonds Aartselaar nodigt u en uw gezin uit om het begin van het nieuwe jaar samen met de andere leden van onze vereniging te komen vieren. Het verloop van deze avond is gekend: toespraken, muziek en, natuurlijk, de receptie.

Voor de muzikale omlijsting zorgt dit jaar Jill Heyninck, dochter van Paul Heyninck van de Vaganten. Ze wordt begeleid door haar echtgenoot Chris (ook lid van de Vaganten) als basgitarist en dwarsfluitspeler. Zij brengt eigen luisterliedjes waarin zij haar ziel bloot legt. Met erg poëtische teksten raakt zij de gevoelige snaar. Het laat niemand onberoerd..

Tijdens de aansluitende receptie trakteert onze afdeling u op een reeks huisgemaakte hapjes, een jaarlijks terugkerende culinaire prestatie van de bestuursvrouwen en van de vrouwen van de bestuursmannen. Wie ooit al van deze hapjes genoot, zal ze ook nu zeker niet willen missen! En natuurlijk is er ook een lekker glaasje wijn of een glas vruchtensap. Zorg er dus voor dat u erbij kunt zijn.

Mogen wij om organisatorische redenen vragen uw aanwezigheid indien mogelijk vooraf te willen melden a.u.b. Waarvoor alvast dank.

Van harte welkom.

Praktisch

  • Dinsdag 23 januari om 20 uur in CC ’t Aambeeld, della Faillelaan 34, Aartselaar.
  • Aanmelden kan vanaf nu bij Eddy Vermoesen, 0478/963 399, bij René De Ranter, 03/887.75.57, of via davidsfonds.aartselaar@hotmail.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s