Verbrandingsoven ISVAG

donderdag 18 november

ISVAG werd in 1975 opgericht als een intergemeentelijke samenwerking voor afvalverwerking. In de installatie wordt de aangevoerde restafval verbrand in een roosteroven. De afvalverbranding levert energie en daarmee stroom voor 20.000 gezinnen.

Na een uitleg over de techniek van ISVAG en een boeiende bedrijfsfilm volgt een verkenningstocht doorheen het hele afvalverbrandingsproces. De rondleiding gaat o.a. langs de weegbrug en de loskade, de controlekamer en de twee ovens, de zuivering van de rookgassen, de as- en schrootbunker, de meetcabine en de turbine.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s