Luister, … liedjes – Bard

vrijdag 31 maart – 20 uur

Met zijn stem, gitaar en sfeerbeelden neemt Bard ons mee op een muzikale reis door de kleinkunstgeschiedenis van Vlaanderen. Een voorstelling voor alle leeftijden. Naast nostalgie komen ook recente Vlaamse luisterliedjes aan bod. Bard brengt live een 20-tal nummers en praat ze aan elkaar met leuke weetjes.

Bart Callaert is zelfstandig consultant, maar heeft van zingen en muziek spelen zijn tweede passie gemaakt. Onder de naam Bard gaat hij in de sporen van de barden, de lyrische zangers die ervoor zorgden dat de geschiedenis van land en volk bewaard bleef. Tijdens de coronagolven speelde hij maandenlang gewoon op straat en aan WZC’s om de mensen een hart onder de riem te steken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s