Opvang van mensen in nood

dinsdag 25 april

Overstromingen in Pepinster, Oekraïne in oorlog, ….

Wat als je mensen moet opvangen voor wie de wereld net is ingestort? Of als je met hen moet terugblikken op vreselijke dingen die hen alle hoop op herstel hebben ontnomen? Als je met hulpverleners moet napraten over interventies waarbij alle hulp te laat kwam?`

Als traumapsycholoog verleent Eric De Soir psychologische opvang en begeleiding aan slachtoffers en nabestaanden van verkeersongevallen (busramp in Sierre), oorlogssituaties, collectieve rampen (Pukkelpopdrama) maar ook in persoonlijke drama’s in het dagelijks leven.

Erik De Soir is  doctor in de Psychologie en in de Sociale en Militaire Wetenschappen en is verbonden aan de Koninklijke Miltaire School.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s