In gesprek met … Gie Bogaert

donderdag 10 november – Bibliotheek – 20 uur

Nieuw seizoen van “In gesprek met …”

Donderdag 8 november trapt gastheer Bart De bruyn in de Bibliotheek in Aartselaar een nieuw seizoen van In gesprek met … op gang. Hij ontvangt dan Gie Bogaert, in het verleden columnist voor Klara en Radio1.

In gesprek met … is ondertussen een gekende formule waarbij Bart De bruyn een auteur uitnodigt en in gesprek gaat over recent werk, maar ook over inspiratiebronnen, het schrijfproces en toekomstplannen. “Dit is veel meer dan enkel een gesprek over de meest recente roman”, aldus Bart. “Het is echt de bedoeling dat we kennismaken met de auteurs en wat hen drijft.”

Germanist Gie Bogaert debuteerde in 1987 met de verhalenbundel ‘Klein Berlijns drama’. Enkele jaren later volgde zijn eerste roman ‘Wat kwaad doen de tovenaars?’. Tot en met 2020 was hij als voltijds leraar aan het Sint-Gabriëlcollege in Boechout verbonden. In 2022 verscheen zijn laatste roman ‘Onvoltooid’, gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s