Het nieuwe jaar in op onze nieuwjaarsreceptie – 21 januari

Nieuwjaarsreceptie  met “DE MUZIEKERS”

 Wolffaertshof, woensdag 21 januari 2009, 20 uur

nieuwjaar2

Wij nodigen u en uw gezin uit om de overstap naar het nieuwe jaar samen met de bestuursleden te komen vieren in de grote zaal van het Wolffaertshof.

Voor het muzikaal gedeelte zorgen dit jaar ‘De muziekers’, een jong ensemble dat lichte en vrolijke,  zelfgeschreven muziek brengt, onder te brengen bij eigentijdse ‘folk’.  Zij traden reeds op voor ons bij de proclamatie van de Junior-Journalistwedstrijd in februari 2008 in het CC.  Het zijn 5 muzikanten die instrumenten bespelen als fluit, gitaar, ukelele, klarinet, accordeon en contrabas.

Daarna trakteren we u op een keur van huisgemaakte hapjes, een jaarlijkse culinaire prestatie van onze bestuursvrouwen en de vrouwen van de bestuursmannen. Wij zorgen natuurlijk ook voor een lekker glas wijn of vruchtensap. Allemaal voor u, trouw Davidsfondslid, en kosteloos, dit spreekt vanzelf.

 nieuwjaar13

Wij verwelkomen opnieuw een aantal nieuwe leden. Onze nieuwjaarsreceptie is een uitstekende gelegenheid om de nieuwkomers beter te leren kennen. Bovendien staat de receptie bekend als één van de plezierigste van het Aartselaarse gezelschapsleven. Zorg er dus voor dat u erbij kunt zijn.

Vooraf graag een telefoontje naar

secretaris  Eddy Vermoesen, 0478-963 399,

of voorzitter René De Ranter, tel: 03/8877557

Mailen kan ook: davidsfonds.aartselaar@hotmail.com

 

Van harte welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s