Nieuwjaarsreceptie – dinsdag 19 januari 2016

dinsdag 19 januari

Nieuwjaarsreceptie

Het bestuur van Davidsfonds Aartselaar nodigt u en uw gezin uit om het begin van het nieuwe jaar samen met de andere leden van onze vereniging te komen vieren. Het verloop van deze avond is gekend: toespraken, muziek en, natuurlijk, de receptie.

Wat de muziek betreft, kunnen wij dit jaar genieten van de muzikale kwaliteiten van ‘De Muziekers’.

De Muziekers

 

Nooit officieel begonnen, nooit officieel gestopt… en sinds 2 jaar opnieuw gestart. Componeren, spelen, schaven en ons daarbij amuseren, dat zijn de Muziekers!

Vandaag is deze eigentijdse volksmuziekgroep omzoomd met een verteller. Want ook met muziek kan je een verhaal vertellen en andersom.

De groep bestaat uit Maarten Van Rompaey (verteller), Lara Seidel (octaafgitaar), Nadia Bierinckx (fluiten), Elke De Herdt (klarinet), Jan Guetens (gitaar), en Peter Frings (contrabas).

Tijdens de aansluitende receptie trakteert onze afdeling u op een reeks huisgemaakte hapjes, een jaarlijks terugkerende culinaire prestatie van de bestuursvrouwen en van de vrouwen van de bestuursmannen. Wie ooit deze hapjes genoot, zal ze ook nu niet willen missen! En natuurlijk is er ook een lekker glaasje wijn of een glas vruchtensap. Zorg er dus voor dat u erbij kunt zijn.

Mogen wij u vragen uw aanwezigheid vooraf te willen melden a.u.b.

Van harte welkom.

Praktisch:

  • Dinsdag 19 januari om 20 uur
  • Cultureel Centrum ’t Aambeeld, della Faillelaan 34, Aartselaar
  • Aanmelden bij Eddy Vermoesen, 0478/963 399, bij René De Ranter, 03/887.75.57, of via davidsfonds.aartselaar@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s